Yo

top

DIENSTEN

Florian Nugteren

Oprichter en eigenaar Florian Nugteren (1984) , studeerde in 2011 af als architect aan de Technische Universiteit Delft. Met zijn afstudeer project ontving hij een ‘eervolle vermelding’ en werd het project geselecteerd voor de ArchiPrix. Tijdens en na zijn studie is hij werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus. In 2019 richtte hij Nugter Architectuur in Den Haag op.

Betrokkenheid

Tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces blijft Nugter Architectuur betrokken bij het project. Hierdoor wordt de opdrachtgever bijgestaan en blijven de uitgangspunten in het ontwerp overeind.

Ontwerp

Vergunning

Uitvoering

1
2
3
4
1
2
3
4
a

idee

Elk project begint met een idee, een wens, een droom.

a

analyse

De mogelijkheden en haalbaarheid worden onderzocht.

a

project

De ideeën en analyse worden getoetst in een daadwerkelijk project.

a

resultaat

Wanneer de ideeën werkelijkheid worden.

Nieuwbouw woning Architect Den Haag

Nieuwbouw

Zelf een woning laten ontwerpen of inschrijven voor een zelfbouw project ga je waarschijnlijk niet heel vaak doen in je leven. Neem de tijd voor het perfecte ontwerp. Als je een “standaard” huis had gewild had je die wel gekocht. Bekijk de Zelfbouw locaties voor mogelijkheden.

Verbouw

Heb je een “kluswoning” of ga je je huidige woning uitbreiden met een dakopbouw of uitbouw? Een hoop om over na te denken. Een volledig uitgewerkt ontwerp verdient zichzelf terug. Duidelijke plannen voorkomen slapeloze nachten.

Uitbreiding

Is jouw woning te klein aan het worden? Toe aan meer opslag, thuiswerkplek, extra slaapkamer of gewoon meer leefruimte? Dan kan je je woning uitbreiden met een dakopbouw of uitbouw?