Yo

top

DIENSTEN ARCHITECT DEN HAAG

Florian Nugteren; architect uit Den Haag

Architect Florian Nugteren (1984), studeerde in 2011 af aan de Technische Universiteit Delft. Met zijn afstudeer project ontving hij een ‘eervolle vermelding’ en werd het project geselecteerd voor de ArchiPrix. Tijdens en na zijn studie is hij als architect werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus, waaronder als architect en mede-oprichter van Studio Kustlijn Architecten (2013-2019). In 2019 richtte hij Nugter Architectuur in Den Haag op.

Betrokkenheid

Tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces blijft Florian als architect betrokken bij het project. Hierdoor wordt de opdrachtgever bijgestaan en blijven de uitgangspunten in het ontwerp overeind.

Ontwerp

Vergunning

Uitvoering

1
2
3
4
1
2
3
4
a

idee

Elk project begint met een idee, een wens, een droom.

a

analyse

De mogelijkheden en haalbaarheid worden onderzocht door een architect.

a

project

De ideeën en analyse worden getoetst in een daadwerkelijk project.

a

resultaat

Wanneer de ideeën werkelijkheid worden.

Nieuwbouw woning Architect Den Haag

Nieuwbouw

Een nieuwbouw project laten ontwerpen door een architect, bijvoorbeeld een woning of utiliteitsgebouw is iets wat je waarschijnlijk niet heel vaak doen in je leven. Neem de tijd voor het perfecte ontwerp. Als je een “standaard” huis had gewild had je die wel gekocht. Bekijk de Zelfbouw locaties voor nieuwbouw woningen.

Verbouw

Heb je een “kluswoning” of ga je je huidige woning uitbreiden met een dakopbouw of uitbouw? Of heb je een vergunning nodig voor de verbouwing? Een hoop om over na te denken. Een architect denkt met je mee. Een volledig uitgewerkt ontwerp verdient zichzelf terug. Duidelijke plannen voorkomen slapeloze nachten.

Uitbreiding

Is jouw woning te klein aan het worden? Ben je toe aan meer opslag, een thuiswerkplek, extra slaapkamer of gewoon meer leefruimte? Een architect ontwerpt een dakopbouw of uitbouw en vergroot daarmee de woning.