Yo

top

Architect Den Haag Uitbouw modern

Nugter Architectuur

Architectenbureau Den Haag

Modern, eenvoudig en rauwe architectuur. Een nieuwe woning of woninguitbreiding, Nugter Architectuur biedt een volledig pakket van ontwerp tot realisatie. Na een analytische toets van de bestaande omgeving en het programma van eisen, wordt elk ontwerp vertaald naar een realistisch project. De context van de bestaande omgeving en de wensen van de opdrachtgever zorgen voor een ontwerp waar alles in zit, maar niet meer dan nodig.

ARCHITECTUUR

DIENSTEN

Nugter Architectuur is gebaseerd in Den Haag en beweegt zich door heel Nederland, voor zowel de zakelijke als de particulieren markt.

ZELFBOUW

Gemeentegrond of voormalige kantoorpanden worden beschikbaar gesteld voor zelfbouw. Je eigen huis bouwen is een beleving opzich. Weet wie je nodig hebt en neem de tijd voor het perfecte ontwerp. Bekijk de actuele zelfbouw locaties.

NIEUWBOUW

Plannen voor een nieuwbouw project? Nugter Architectuur werkt voor de zakelijk en de particulieren markt voor de nieuwbouw van woonhuizen & villa’s en kleinschalige utiliteitsgebouwen.

VERBOUW

Is je woning toe aan een verbouwing of ga je je huidige woning uitbreiden met een dakopbouw of uitbouw? Een hoop om over na te denken. Een volledig uitgewerkt ontwerp verdient zichzelf terug. Duidelijke plannen voorkomen slapeloze nachten.

Laten we kennismaken