Yo

top

Architect Den Haag Uitbouw modern

Nugter Architectuur

Architect Den Haag

Modern, eenvoudig en rauwe architectuur. Een nieuwe woning of woninguitbreiding en opzoek naar een architect, Nugter Architectuur biedt een volledig pakket van ontwerp tot realisatie. Na een analytische toets van de bestaande omgeving en het programma van eisen, wordt elk ontwerp vertaald naar een realistisch project. De context van de bestaande omgeving en de wensen van de opdrachtgever zorgen voor een ontwerp waar alles in zit, maar niet meer dan nodig.

ARCHITECTUUR

DIENSTEN

Nugter Architectuur is een architecten bureau in Den Haag en beweegt zich door heel Nederland, voor zowel de zakelijke als de particulieren markt.

NIEUWBOUW ARCHITECT

Heb je nieuwbouw-plannen en wil je hierbij de hulp van een architect? Nugter Architectuur werkt voor de zakelijk en de particulieren markt voor de nieuwbouw van woonhuizen & villa’s en kleinschalige utiliteitsgebouwen. Ook is er de mogelijkheid voor een zelfbouw woning.

VERBOUW ARCHITECT

Is je woning toe aan een nieuwe indeling of ga je je nieuwe (klus)woning geheel naar jouw wensen verbouwen? Een hoop om over na te denken. Een volledig uitgewerkt ontwerp van een architect verdient zichzelf terug. Duidelijke plannen voorkomen slapeloze nachten.

UITBREIDING ARCHITECT

Is jouw woning te klein aan het worden en ben je toe aan meer opslag, een thuiswerkplek, extra slaapkamer of gewoon meer leefruimte? Laat een architect een ontwerp van een dakopbouw of uitbouw maken en breid daarmee je woning uit.

Laten we kennismaken