Yo

top
Architect Den Haag Zelfbouw villa
Architect Den Haag Zelfbouw villa

Zelfbouw Villa 016

Voor de invulling van een aangekocht bouwkavel is deze villa ontworpen. Een beleving van lichte en luchtige ruimtes met een heldere plattegrond en gevels staan centraal in dit ontwerp. De villa heeft een duidelijke scheiding tussen verkeerszones en functies. Door de combinatie van vides en een lichtstraat in de stijglijn, ontstaat een ruimtelijk effect op alle verdiepingen en een herkenbare architectuur.

De basisvorm van de woning is sinds de ontdekking van het puntdak een sterke vorm. Deze gebruikte vorm maakt het ontwerp helder en herkenbaar. Door gebruik te maken van terugliggende gevels en een duidelijke belijning wordt de tweedeling in de woning benadrukt en krijgen de functies een duidelijke plek. Het witte pleisterwerk in combinatie met lichte houten latten maakt het ontwerp zacht en tastbaar. De strakke wanden tegenover het natuurlijke materiaal geven het een moderne, eigentijdse beleving.

De begane grond heeft een ruime leef/woonkeuken. Op de 1e verdieping zijn twee kamers met gedeelde badkamer en op de 2e verdieping is de master-bedroom gesitueerd.

Bekijk de zelfbouw locaties waar deze woning gerealiseerd kan worden.

Architect Den Haag zelfbouw villa BG
Architect Den Haag zelfbouw villa 01
Architect Den Haag zelfbouw villa 02