Yo

top
Architect Den Haag Zelfbouw woning 15

ZELFBOUW ZZP WONING

Dit ontwerp voor een kavelwoning is ideaal voor moderne gezinnen met thuiswerkers of studio’s aan huis. “Opwaarts mobielen”, zoals een deel van deze doelgroep door ontwikkelaars wordt genoemd, zien het gezin als ideale leefvorm. Hun geluk wordt door een groot deel bepaald door carrière en succes. De hedendaagse mogelijkheden van thuiswerken en het verweven van het gezinsleven met maatschappelijk succes maakt dat deze doelgroep minder tijd kwijt hoeft te zijn aan woon-werkverkeer.

De wens om binnenstedelijk te wonen is vaak groot. Door het vrijkomen van lege kavels van bijvoorbeeld voormalige schoolgebouwen en de mogelijkheid die gemeenten bieden om deze over te dragen aan particulieren, maakt het mogelijk om een moderne gezinswoning dichtbij het centrum te realiseren.

Met een gevel die opvalt in het straatbeeld, heeft deze kavelwoning een herkenbaar uiterlijk dat werkt als visitekaartje. Op de begane grond is ruimte gereserveerd voor een kantoor of studio, makkelijk toegankelijk voor afspraken en afgescheiden van de leefruimte. De kavelwoning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en de grootse woonkeuken is doormiddel van een vide verbonden met de bovengelegen woonkamer.

Interesse in zelfbouw kavels?

Architect Den Haag zelfbouw woning ZZP BG
Architect Den Haag zelfbouw woning ZZP 01
Architect Den Haag zelfbouw woning ZZP 02