Yo

top

ZELFBOUW TREKVLIETZONE DEN HAAG

De Trekvlietzone en eigenlijk de gehele Binckhorst is de afgelopen decennia een weggestopt stukje Den Haag geweest. Veel kantoren en bedrijfspanden zorgden voor het klassieke beeld van een bedrijventerrein. ‘s Avonds uitgestorven en eigenlijk alleen tijdens spitsuren en lunchpauzes enige vorm van leven op straat. Dit is momenteel in een razend tempo aan het veranderen. De infrastructuur wordt aangepakt. Kantoorpanden van onder andere KPN worden getransformeerd tot woningen waarvan de eerste inmiddels zijn opgeleverd. Ook horecagelegenheden durven het aan zich te vestigen in dit “uitgestorven” stukje Den Haag. Dit soort veranderingen betekend nieuwe puzzels voor ons. Naast de transformaties van kantoorpanden gaat de gemeente ook zelfbouwkavels verkopen.

Langs de Trekvliet, een prachtige locatie aan het water komen verschillende zelfbouwkavels beschikbaar voor particulieren en groepen.

Het aanbod kavels van de gemeente Den Haag op de  Trekvlietzone:

  • 7 kavels voor wonen en werken aan de kade
  • 7 kavels voor wonen aan de kasteelzijde
  • 4 kavels voor wonen en werken aan het waterfrontpark
  • 2 kavels voor bouwgroepen voor totaal maximaal 30 woningen

De kavels zijn welstandsvrij en er is veel vrijheid voor eigen invulling van ontwerp en gebruik. De particuliere woningen zijn ruim bemeten. Een bedrijf aan huis is mogelijk. Zelfbewoning geldt voor alle woningen.

“Stoer wonen dichtbij het centrum en aan het water! In de Trekvlietzone komen 18 kavels voor particulieren en 2 kavels voor bouwgroepen te koop. Tot 8 oktober 2018 kunt u zich registreren als bouwgroep. De verkoop van de kavels start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2019.”

Den Haag is in principe volgebouwd, dus wij staan te popelen als er binnenstedelijk ergens nieuw gebouwd kan worden. Succes met de inschrijving, we horen graag van je!

De verkoop van deze kavels aan de trekvliet is te volgen via ikbouwindenhaag.nl

Architect Den Haag - Nieuwbouw woning Petroleumhaven
Architect Den Haag Zelfbouw Kavel Woning