Yo

top

ZELFBOUW VRIJE WILG DORDRECHT

In Dordrecht is de verkoop fase-2 van start gegaan voor de zelfbouw kavels van het project De Vrije Wilg. De kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen met veel ontwerp vrijheid. Een perfecte kans om samen met een architect jouw droomwoning te creëren.

“Groen wonen, en toch de stad dichtbij

De Vrije Wilg biedt het beste van twee werelden: vanuit je huis loop je zo naar het weidse buitengebied, grenzend aan de Biesbosch. Je kunt ook een groen rondje lopen door maar liefst drie parken rond de naastgelegen wijk. Kinderen spelen op het speeleiland, de voetbalclub is op loopafstand, het winkelcentrum op fietsafstand. En binnen een kwartier sta je aan de monumentale grachten van de prachtige binnenstad van Dordrecht. 

Alles in de buurt

Met 15-20 minuten sta je in Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht en met een halfuurtje in Rotterdam of Breda. Voor de alledaagse voorzieningen hoef je niet ver te reizen. Een winkelcentrum met gratis parkeergelegenheid is slechts 8 minuten verderop. Toch liever een vol dagje winkelen? Dan pak je de fiets of bus naar de Dordtse binnenstad!”, aldus aanbieden Steenvlinder.

 

Wil je meer weten over zelfbouwen? Laten we kennismaken!

nieuwbouw architect Den Haag villa 3d beeld tuin